Pagina's

zaterdag 18 maart 2017


ARTtube - het online videokanaal van ruim 30 toonaangevende musea, is er ook voor het onderwijs. Na succesvolle onderwijsseries als Wat de vakman?! en Kunstuur in de Klas staat het ontwikkelen van nieuwe duurzame online video's en lesmateriaal speciaal voor het onderwijs hoog op onze agenda. Binnenkort starten we met de opnames van een nieuwe CKV-serie voor in de klas, bij het vernieuwde examenprogramma CKV havo/vwo vanaf schooljaar 2017/2018.

Om goed aan te kunnen sluiten op het curriculum en de lesmethoden van CKV, maar vooral ook op de behoeften en wensen vanuit het voortgezet onderwijs, is deze enquête opgesteld. Met behulp van uw mening kunnen wij een onderwijsserie ontwerpen die zo goed mogelijk aansluit op het onderwijsprogramma.

Bent u docent in het Voortgezet Onderwijs en helpt u ons mee? Het invullen van de enquête zal zo’n 5-10 minuten in beslag nemen. U maakt daarnaast kans op de catalogus over de tentoonstelling ‘Gek van Surrealisme’ van Museum Boijmans Van Beuningen. Onder de inzendingen verloten we drie exemplaren. Inzenden kan t/m 24 maart.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten